之前经过The One, 已经想试好耐😂今次终于试左 , 真系物超所值😜👍🏻先讲下食物质素先 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻入店前 先选汤底 (汤底都有好多款选择😍 搞到我都唔知试边款好) 再选右选 款款都想试🤦🏻‍♀️ 有选择困难症真系好麻烦😭 但系店员完全并无黑面👍🏻 仲推荐我试甜豉油 ! 入到去 劲多新鲜蔬菜 仲有熟食 、甜品😋 饮品都有劲多选择😍除左菜同丸之外 , 牛肉都值得一赞 👍🏻 肥牛🐄配上甜豉油汤底 - 绝配 ( 可惜唔记得影相🤦🏻‍♀️)其实另外值得一赞系员工服务👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 之前去过牛x 食, 完全服务唔够牛气好, 店员收碟都好密又有礼 👍🏻 依个价钱 食到质素同服务 完全一个字 - 抵 !

先讲下食物质素先 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻