2023-04-25
同朋友三个人夜晚系太古城揾食,呢间餐厅坐得好舒服,食物好食同埋服务100分!🍽️叫咗2人套餐再加蛋包饭同饮品。蛋包饭蛋味浓同埋汁好creamy意粉拣咗带子咸蛋黄忌廉意粉🍝,味道好fusion好特别。Main系猪肋骨,肉质好柔软同好有蜜糖味🍯。配菜番薯仔亦好好食。好钟意佢哋嘅抹茶latte🍵,奶味同抹茶味都好出,份量亦够一边食一边饮。最赞系服务态度!而家好少会有餐厅会帮手换碟,同埋会参考客人对味道嘅感受,睇得出餐厅系味道方面同服务都系非常讲究。经理哥哥仲送多咗一份甜品比我地。😆😆最后嘅甜品外观非常打卡able之外都好好食!马卡龙唔算话太甜,甜度适中。Cheese cake 都好味😋其实装饰个朱古力波劲好食🤣🤣平时出铜锣湾尖咀食,价钱唔平之余仲大部分餐厅限时,坐得唔舒服。基本上住港岛,如果真系想同朋友慢慢坐低吹水,轻松下,其实去太古呢间餐厅都几推介。👍🏻👍🏻
叫咗2人套餐再加蛋包饭同饮品。
蛋包饭蛋味浓同埋汁好creamy
意粉拣咗带子咸蛋黄忌廉意粉🍝,味道好fusion好特别。