2008-11-24
早几年已经食过呢间,觉得都ok,当时要排队等位架。上个月去已经无乜人,觉得佢生意真系麻麻地,但系食物服务仍然唔错。上星期四,女友表弟由英国来港,鬼佬难服待,又唔食得海鲜又唔食中菜又唔食生野。所以谂谂下就黎左呢间餐厅。一入都去,都系无乜人,有d担心因为人客唔多令到d野唔新鲜。不过侍应小姐真系好nice,又介绍呢样又介绍果样,最后我地点左几样野。海盗羊脾---断磅计既,54/磅,我地叫左磅半,都ok,个汁几特别。75分牛仔骨---26/块,4个人点左2块都够食!!肉汁丰满,烧得啱啱好!! 必食!! 95分烧风鳝---45蚊,超正!! 皮脆肉滑!! 必食!!100分萄国鸡饭---唔记得左几钱,无期望之下既惊喜!!鸡够多,饭够热,汁调味刚刚好!!个人认为唔错,80分最令我impress既系服务真系一流,好舒适,轻轻松松两个钟~~衷心希望佢生意会好d!!
衷心希望佢生意会好d!!