❤️❤️今日元朗行街行到累想揾间咖啡店休息下,上网睇到朗屏朗壹广场有间Hive咖啡店,餐牌吸引左我过去。餐厅采用纯白色调,有室内及露天茶座选择。🥤咖啡同果昔都系餐厅推介既饮品.咖啡类除左餐牌中显示,仲有两款手冲咖啡可以品尝,包装可以系门口睇到。拿铁: 我偏爱饮多奶既咖啡,著重奶滑creamy个种口感。依杯咖啡味较重。舒服晒果昔:绿色健康饮品,饮品名感觉似系排毒饮品,系菠菜制成既天然绿色,但味道好饮易接受。🥚醒晨蛋治表面加左烧香左既车打芝士,好邪恶。而内馅除了有好滑既炒蛋仲加左牛油果泥,味道即刻丰富左。🍝冻龄冷面(低碳水)超健康既食物。菠菜蒟蒻面外面餐厅很少有这个面,质感超爽口。配日式和风汁味道咸香。配料系海鲜三宝好丰富:原只北海道帆立贝、青口及蒜蓉煎虾。

🥤[饮品推介]

[食品]
🥚醒晨蛋治

🍝冻龄冷面(低碳水)
  • 醒神蛋治
  • 冻龄冷面