2022-04-23 508 浏览
依间以兔仔为主题既cafe环境布置得好有心思,经过被门口既巨型兔仔花圈装饰吸引😍 店内有一个兔仔打卡位及花花墙,充满田园气息🌿 餐厅依家推出咗special menu,仲有all day breakfast等,性价比好高☺️❀ Cafe52 豪华全日早餐 🍱有两款ADB,今次就拣咗豪华版☺️ 用料好丰富,有黑松露炒蛋、芝士焗大啡菇、烟三文鱼、parma ham及车厘茄忌廉芝士卷、司华力肠、薯饼及牛角包,份量十足好饱肚✨ 黑松露炒蛋好滑,加埋黑松露酱味道好香浓~大啡菇够juicy,配埋芝士更惹味❀ 肉眼扒配车打芝士 忌廉芝士 配竹炭汉堡包及薯条 🍔依款burger好有惊喜😍 面包烘得几香脆,入面夹住两块又厚又多汁既肉眼扒,大约五成熟,食落嫩滑无筋👍🏻 配埋芝士及新鲜爽脆既蔬菜,味道好丰富呢~❀ 欧陆班尼迪蛋 🥚轻食之选✨ 每次切开流心蛋都觉得好治愈,蛋汁蘸满火腿及英式松饼,加埋浓郁既荷兰酱,食得好满足☺️❀ 榛子绿茶鲜奶 🍵❀ 焦糖朱古力咖啡 ☕️榛子绿茶鲜奶既榛子味较浓郁,味道香甜~而焦糖朱古力咖啡表面有层焦糖奶泡,搅拌后咖啡味好浓,又带微微焦糖香

❀ Cafe52 豪华全日早餐 🍱

❀ 肉眼扒配车打芝士 忌廉芝士 配竹炭汉堡包及薯条 🍔

❀ 欧陆班尼迪蛋 🥚

❀ 榛子绿茶鲜奶 🍵
❀ 焦糖朱古力咖啡 ☕️
午餐
  • 肉眼扒配车打芝士、忌廉芝士配竹炭汉堡包及薯条