2023-06-15
今日去一个朗屏一个比较隐闭既地方食好野!听讲佢地既搧牯牛肉系好出名!再加上有个好正既特饮!依家变成一种潮流!亦都好好饮!餐厅店舖座位足够梳化好舒服,浓浓既工业风渗透系餐厅每一个角落🤭👍!除此之外,呢间餐厅亦都专门出名汉堡套餐!所以今日我选择左食佢地既汉堡!首先叫左个搧牯牛肉拼鹅肝汉堡!鹅肝同牛好夹!鹅肝入口即溶!淡淡酱汁香味!汉堡亦配上双重芝士再配合生菜食落去层层满足口感!加上汉堡面包皮微脆口感幼滑!再加上紫洋葱令味道更加香!之后再叫左个双重芝味薯条!呢个芝士薯条配合左2个唔同既芝士车打!认真有层次!再加上香草令薯仔味更加香口!脆度亦岩岩好!最后配上主打新产品、暴打香水柠檬茶,除左香滑口感外仲好有清新既感觉,柠檬茶微甜,配上青柠令胃口更加开胃!地址:: 元朗仁乐坊5号利发大厦地下D号舖@masam_burger
地址:: 元朗仁乐坊5号利发大厦地下D号舖
@masam_burger