2020-10-10
大家都知朗豪坊顶层好多餐厅架啦,所以今次我地就决定一战果度间Texas Burger😋只此一间,冇其他分店㗎!今次,我地叫左个蓝芝士牛肉汉堡🍔个包都几大个,而且好厚,无可能一啖咬到🤣个包烘到有啲脆,块肉好Juicy,咬落去唔韧,加埋啲Blue Cheese酱令成个汉堡包提升一个层次!但系可能佢啲油落得比较多,所以食完已经觉得腻🤯佢隔离都摆左个酸瓜同薯条。首先个酸瓜好大条,但系真系好酸😂而薯条就系普通粗薯条,无乜嘢特别我地另外都叫左个墨西哥芝士夹饼,佢有得比你拣脆皮或者软皮,我地拣左脆皮但系因为太脆食到周围都系😂如果佢有比个碗装住可能会比较好啲!个夹饼同个汉堡包都有芝士,食到好腻好玩命😂!反而果杯杂莓奶昔🍓有惊喜!莓味好够,唔会太腻,几好饮,推荐推荐🤤依度嘅座位唔算多,撞啱Lunch嘅时间黎,大家都要预啲啲时间排一排队呀!都想赞下嘅系每一张台佢都摆左洗手液同湿纸巾比大家,几贴心❤️