2024-06-10 3377 浏览
去过几次(4-5次左右)饮品同食物质素都还可以。部分既猫都几可爱。不过今日去的时候,系喂紧一只布偶猫既时候,另一只虎斑猫跳上张桌度,倒泻左我净系饮左二啖既梳打。然后我件上衣同我部手机都比杯野饮整湿哂,某女性工作人员过黎清理时 完全无话比些纸巾你擦干件衫同个手机😅而果杯净系饮左二啖然后比只抢野食既猫跳上来打翻既野饮 都无话补番杯比我而且按番原价收费。建议大家最好唔好喂猫?因为有好大既风险杯野饮会比佢跳上张桌时打翻,然后你就算没enjoy到杯野饮都要买单。我回想番上一次个位男工作人员佢上野饮时有放系窗边,令佢无咁容易被猫整泻。总结:猫同野食或者野饮都系ok的,部分工作人员非常有善(除左今日果部平浏海既女工作人员之外)