肚腩每次去离岛玩经过呢间日式居酒屋都好想试~今日做完运动就决定食个下午茶😋系好有feel,师傅会同客人吹水,夜晚开到9点半,仲有唔同酒饮,师傅话做过咁多个客冇一个话难食🤣🤣盐烧牛舌 $48比普通居酒屋大份😍而且肉汁爆出黎咁,新鲜烧出黎仲有烟🐮好味道饭团 $28呢个几惊喜,因为师傅加左层秘制酱汁系面🍙所以烧完好香口,有小小似大排档煲仔饭嘅饭焦,一咬落去好脆🤩加埋紫菜碎好好味😆玉子烧 $28一望个样就知唔普通啦🍳入边厚得黎又好软,融融地,出边个层有小小焦糖味,感觉有啲似寿司郎个卡特拉娜🧈锦爽鸡鸡脾肉 $48系去骨嘅鸡脾肉串串🍢都系盐烧,肉汁好多😋日式五花腩 $42最尾到隐藏menu 啦😍师傅话因为呢个唔系成日有,所以唔放系menu,真系好好食🥺🥺佢唔似普通五花腩肥肉同瘦肉分得好开,佢系肉脂好均匀,所以食落口唔系好肥腻🥰好明显食得出系日本猪,重肉香味但系完全唔腥😚极度推介🫶🏻白桃果汁 $26普通樽装,入边有碎果肉,还好🍑

盐烧牛舌 $48

饭团 $28

玉子烧 $28

锦爽鸡鸡脾肉 $48
系去骨嘅鸡脾肉串串🍢都系盐烧,肉汁好多😋

日式五花腩 $42

白桃果汁 $26
普通樽装,入边有碎果肉,还好🍑