2022-07-26
【Background】终于去到星期五,同朋友相约系荃湾西饭聚。千拣万拣之下,最后决定系呢间「极上千岛樱」食放题,门口放置左不少樱花,加上日系装潢,几有日本Feel😆 .店内环境好宽敞,楼底高,除左有特设嘅榻榻米VIP房外,仲有海景卡位,望住日落海景食放题,感觉都几Chill😘────────────────────【套餐】放题有三款,选左「精选岛」Set,晚市最平$268/人(加一)就有交易,如果想自选时段,只需加多$30/人.【自助区】有凉拌菜,熟食,炸薯格,迷你葡萄,虫草鸡汤,椰汁鲜奶燕窝,冻虾,等。饮品嘅种类都几多,囊括汽水,韩式果汁,维他奶系列,杨协成系列,热饮柜,仲有清酒,梅酒等都可以任饮🙊.【QR code】经QR code落单嘅食物,有超过70款,有一品料理,刺身,寿司,卷物,火炙寿司,军舰,炸物,手卷,天妇罗,烧物.推荐:麻辣小龙虾,榴梿炸弹,椰子流心球,酱烧蟹棒寿司,辛辣鸡翼,烧菠萝.【甜品】有四款雪糕糯米糍任食,最后每人一杯Movenpick雪糕🥳.ps. 每人仲送左一只生蚝食添🥳
────────────────────
【套餐】
【自助区】
【QR code】
【甜品】
有四款雪糕糯米糍任食,最后每人一杯Movenpick雪糕🥳
ps. 每人仲送左一只生蚝食添🥳