2016-07-23
望住海景食点心成日听陶源,但都系第一次黎😄 isquare呢间原来地方好大,有一边完全系落地大玻璃,可以睇晒成个维港,喺度食野心情特别好安格斯牛柳天鹅酥($40/2件)好精致,个身塞满牛柳粒,材料好丰富,个酥皮有好多层次,唔会好腻 ..乌贼牛柳肠粉($39)入面反而冇咩牛柳,食落有d似斋肠,不过味道清清地,肠粉好滑,都几好食嘅藜麦野菌饺($29)~呢个我最钟意,个饺涨卜卜,好多菇,好有口感.松露鹅肝酱煎包($30) 松露唔够多,但鹅肝酱好香好creamy,都唔错冰花葛仙米伴360奶冻($29) 卖相好精致,好似一条金鱼喺缸度游水咁,靓到唔舍得食😛 奶冻奶香十足,糖水部分有幽幽杞子清香OVERALL食物质素,不过有一个阿姐无咩笑容,黑口黑面,有啲大煞风景
安格斯牛柳天鹅酥($40/2件)好精致,个身塞满牛柳粒,材料好丰富,个酥皮有好多层次,唔会好腻 . .
乌贼牛柳肠粉($39)入面反而冇咩牛柳,食落有d似斋肠,不过味道清清地,肠粉好滑,都几好食嘅 藜麦野菌饺($29)~呢个我最钟意,个饺涨卜卜,好多菇,好有口感 .
松露鹅肝酱煎包($30) 松露唔够多,但鹅肝酱好香好creamy,都唔错 冰花葛仙米伴360奶冻($29) 卖相好精致,好似一条金鱼喺缸度游水咁,靓到唔舍得食😛 奶冻奶香十足, 糖水部分有幽幽杞子清香 OVERALL食物质素,不过有一个阿姐无咩笑容,黑口黑面,有啲大煞风景