2022-11-03
呢间餐厅既景真系一流😻,有露台坐位,可以一边望住维港海景同埋维多利亚公园,一边叹lunch🤤。景色咁开扬,食野都开心D😆。我地叫左Lunch set,每个set都包汤、沙律同茶,我就加左$18叫苹果汁,苹果汁🍹份量唔算多,但胜在似系慢磨出黎既果汁,感觉健康D。*Bay Lobster Spaghetti in Lobster Sauce $148*上边有半只琵琶虾,而意粉🍝都几惹味,吸收左龙虾🦞味,几推介叫呢个😛。*Grilled New Zealand Rib-eye $248*牛叫左7成熟,煮得都达标啊,肉质食落几淋😚,系牛扒上面洒多左盐,觉得咸咗少少🤏*Grilled U.S. Pork Loin $188*烤猪里肌既格仔纹几吸引,肉唔会韧,肥膏唔多,调味都岩岩好,唔错👍🏻*朱古力慕丝 $88*盆景🪴咁靓既甜品,入边有马卡龙同埋生果,慕丝唔会好甜,加埋好多杏仁粒黎食,好有咬口😋。*心太软 $88*有心思既摆盘,而且做到心太软既流心感觉,内里系浓浓既朱古力🍫味,满足😍
*Grilled U.S. Pork Loin $188*
*朱古力慕丝 $88*