2021-10-08
成日都系社交平台见到啲朋友仔po相去食寿司朗,搞到我都好好奇(・w・)最近MK开咗间,决定去朝圣一下,睇睇佢有咩咁吸引我地5半拎飞,啱啱好拎完佢就截飞,等嘅期间就系附近周围行下(朗豪坊、信和)虽然佢个Apps无得遥距拎飞同埋book位,但我都down咗落嚟,可以睇住佢叫到几多号,再就返时间行过去 d(・∀・○)等咗近3个钟终于到我地,仲好好彩有四人位,坐得舒服o((*^▽^*))o个人觉得内部装潢、灯光都有啲偏旧式我地叫咗甜虾、鳗鱼、牛肉、烧三文鱼、卷物、鸡软骨…同我想像中有啲落差,啲食物系新鲜,但啲饭唔太实,有啲易散,但胜在价钱系合理,都抵食嘅~甜虾系我同男朋友都觉得最好食,好鲜甜,又有肉,所以我地都encore咗几碟(*´﹃`)我次次去食寿司都一定会叫茶碗蒸寿司郎嘅唔算好好食,仲带少少烧焦,但佢啲料够多,元贝都大过人最后我地都太饱,只系叫咗抹茶芭菲同布甸抹茶芭菲好食!钟意佢嘅料,有层次,而且雪糕又唔会好甜~布甸就麻麻地,好实,唔系布甸软滑嘅口感,似蒸过咁(。•́︿•̀。)下次会挑战其他甜品<( ̄︶ ̄)>建议大家可以下载佢个apps睇下叫号,同埋早少少拎飞,如果唔系佢会截
最近MK开咗间,决定去朝圣一下,睇睇佢有咩咁吸引
个人觉得内部装潢、灯光都有啲偏旧式
我地叫咗甜虾、鳗鱼、牛肉、烧三文鱼、卷物、鸡软骨…
我次次去食寿司都一定会叫茶碗蒸
最后我地都太饱,只系叫咗抹茶芭菲同布甸
抹茶芭菲好食!钟意佢嘅料,有层次,而且雪糕又唔会好甜~
下次会挑战其他甜品<( ̄︶ ̄)>
建议大家可以下载佢个apps睇下叫号,同埋早少少拎飞,如果唔系佢会截龙!