2009-11-23 11 浏览
今日试咗两款甜品 :心太软 : 蛋糕外皮有少少脆, 内里有热腾腾的朱古力流心. 朱古力浆味道很浓, 应该用了靓朱古力. 份量不太大, 恰到好处而不会太腻. 加埋云呢拿雪糕, 好正! 雪糕球底有一片薄薄的花花蛋糕垫著, 好精美.苹果酥 + 雪糕 : 这个普普通通, 因酥皮不够脆, 内涵 (苹果片) 亦不够热. 云尼拿汁好香, 只是微暖, 不够甜, 幸好有雪糕搭够,一定要加埋雪糕先至好味. 食满50元有芒果布甸 / 咖啡仔送. 我地拣咗咖啡仔, 即是咖啡啫喱, 味道几好!服务值得一赞, 短髪女侍应很有礼貌.环境方面, 坐得好舒服, 好啱三五知己食完饭, 揾个地方食甜品倾下计. 时尚装修, 门口仲有 bar 枱, 有独立电视添....下次想试下木糠布甸, creme brulee, 或者三合人的拚盆
今日试咗两款甜品 :

雪糕球底有一片薄薄的花花蛋糕垫著, 好精美.

服务值得一赞, 短髪女侍应很有礼貌.

2009-11-22
  • 心太软