2021-03-20 769 浏览
晚上大概8点9左右嚟到唔需要等位,叫咗一个珑珑鸡煲同鸡扒牛扒铁板餐。个鸡煲系用咗鸡髀肉,味道都尚算可以,但都有进步空间因为都唔系太够香同埋辣,份量一个人其实就刚刚好。至于个铁板餐牛扒够晒林,鸡扒都可以,薯菜嘅话佢哋系跟薯角有大量嘅甘笋仔,姐姐好好人仲跟咗少少饭俾我哋,不过等嘅时间都几耐下。听到隔离枱嘅牛仔骨等咗成个钟,偷望到等咗成个钟之后嚟到嘅牛仔骨系超级大煲😂😂😂好肯定两个人都食唔晒,姐姐话临收工会整晒去整多啲,所以通常份量都会多啲。小插曲,有一对情侣9点9入到黎,其实职员都好好人比佢哋入嚟叫嘢食,我估佢应该叫啲好复杂嘅嘢,厨房话做唔到...其实佢自己都唔会食得切啰🙄之后就喺舖头度大噪大闹,非常失礼。10点够钟所有人都要走,排队俾钱嘅时候嘅时候,唯独是佢哋两个赖死唔肯走仲要慢慢食.....真.香港人系咁既咩?