2021-04-05
🐷手撕猪肉玉米片 $98好耐都无食过咁高质嘅nacho😍一层一层玉米片夹著芝士,本身已经香浓;配埋玉米片上嘅酸忌廉/牛油果酱/蕃茄他他酱,就更加惹味!唔止呀,玉米片仲可以连同少少辣嘅松软手撕猪肉一齐食,好食都停唔到口🤗🐙BB菠菜香橙八爪鱼沙律 $138卖相色彩缤纷,食落一样出色🌈八爪鱼片新鲜弹牙唔会硬梆梆,三文鱼籽够新鲜粒粒晶莹剔透,新鲜沙律菜十分爽脆,香橙鲜甜多汁,配埋我最爱嘅芝麻酱,非常开胃👍🏻👍🏻🦞蟹肉带子龙虾汁意大利阔条面 $178厚身嘅带子虽然鲜甜,但只得一粒唔够喉。比较多嘅系鲜茄同菇菌,不过重点系挂满龙虾汁嘅弹牙阔条面,非常香浓😋🤍招牌特浓豆腐芝士饼 $78卖相精致如艺术品一样❣️口感不至细滑,反而有重豆腐杰杰地嘅质感,但豆腐味香浓,芝士味就唔多觉,整体几清新,食完都唔会觉得好腻/好甜😉🌹Lychee rose $68呢杯mock tail 完全无好假嘅玫瑰味,荔枝嘅清甜同玫瑰好夹,女仔应该喜欢。🍹Tropical island $68呢杯mock tail 都好清新,有香甜芒果、柠檬味,加上雪碧,饮落好爽!
🐙BB菠菜香橙八爪鱼沙律 $138
🦞蟹肉带子龙虾汁意大利阔条面 $178