2021-02-26 111 浏览
#马湾 近来爱上行山,戴住😷口罩跑步太辛苦,行山舒服点! BB班行山人仕, 一般选择超易行的, 睇埋日落就再顺便食个晚饭才回家! 💁‍♀️🌽🥚🥔先来一客粟米鸡蛋焗薯 $68 ~ 个薯超级超级大只😱, 薯味浓而滑! 盖面🧀芝士非常重手, 焗得金黄! 🌽粟米🥚鸡蛋份量十分充足, 🌽粟米🥚鸡蛋上盖上一层类似千岛酱的酱汁, 但唔会似一般千岛酱般酸, 反而系酸酸甜甜的🤤, 好醒胃! 完全中和饱滞感! 🐥土耳其招牌烤鸡半只 $178 ~ 鸡肉超嫩滑, 连鸡胸都好嫩滑! 皮烤得异常香脆, 完全唔肥! 🥗伴碟沙律十分新鲜, 特别欣赏用上新鲜粟米粒🌽, 好鲜甜! 伴以香米饭🍚, 香饭本身香软, 再吸收烤鸡肉汁, 连少有食饭的我都吃了不少呢…🤭🍵烤鸡送土耳其茶一杯, 红石榴土耳其茶, 超好味🤤! 好香甜好清新, 饮落好顺喉, 好舒服! 庆幸可以试到老板娘准备推出的原冻咖啡☕! 用上独特制法的土耳其咖啡, 超。惊。艳!😱😱😱 坚好饮, 醇香浓厚, 入口顺喉, 称得上为我喺香港饮过最好味的冻咖啡☕! 包装类似樽仔奶茶, 期待老板娘尽快推出市面发售。🏝愉景湾系一个唔错的选择, 慢活人生! 行完山走去叹杯咖啡☕,

🏝愉景湾系一个唔错的选择, 慢活人生! 行完山走去叹杯咖啡☕, 完美的一天!

• 冻咖啡
  • 烤鸡