2011-03-11
已经想食呢间面包店好耐嫁啦~ 之前黎过,点知撞啱佢尖沙咀店开张,所以中环店休息,所以食唔到。今次终于可以品尝吓丹麦面包既美味啦~今次因为我地有5个人,而间店舖较细,所以要等咗一阵间先有位入去。我地就order咗一个枫蜜盐面包 x 2,吉列猪扒三文治,蜜糖雪糕面包,炒蛋面包。枫蜜盐面包 - 呢个本身觉得特别所以试既啫,就系可能因为无乜期望,令到我地有好大既惊喜~因为味道出奇地夹~所以大家即刻觉得唔够,要order多一份黎食先够~吉列猪扒三文治 - 最想食既就系呢个啦,虽然无预期咁高水准,但系都系唔错既,猪扒又厚又脆~蜜糖雪糕面包 - 雪糕伴住d脆脆既面包黎食,真系唔错!炒蛋面包 - 无特别,呢个系较失望既一样呀~蛋唔系话有蛋汁既炒蛋,当堂失色晒,所以唯一食剩既都系呢样~顺便一提~呢到系有最低消费既,就系每人要叫一样野先得嫁!但就唔限价钱~即系就算share,都要叫够5样野食先得~
今次终于可以品尝吓丹麦面包既美味啦~
蜜糖雪糕面包 - 雪糕伴住d脆脆既面包黎食,真系唔错!