2014-06-08
今次第一次写食评 其实我系又一城既super fans黎,不过星期六放左工已经差唔多两点,由于唔想排成粒钟先有得食既关系,就黎左较少人既奥海城simplylife啦! 差不多2点黎到排队唔算太多人,等左10分钟已经入得,但系用餐时间限系个半钟*一坐底望到枱上面餐具已经觉得好污糟啦,我朋友既匙羹有污渍,而我个只匙羹系附送左阔条面一条我地当然有叫waitress 收起换过啦,收起左之后就冇再换过新既反黎啦好啦讲食左d咩我地叫左莎乐美辣肉肠烟水牛芝薄饼Salami Picante and Smoked Mozzarella Cheese Pizza $118Pizza等左好耐先黎到,pizza底烟烟韧韧好味salami亦都好咸香,但系就唔太够热啦。跟餐既沙律 有d秀珍菇同沙律菜,同又一城既红菜头沙律唔同,用秀珍菇怪怪地咁,个sauce亦都唔够味.冻茶 淡淡地果味,都ok*我地仲叫左个咖啡丹麦酥$15,卖相好吸引丹麦酥都干身,但系就唔系好够酥同冇乜咖啡味。整体黎讲,有得拣都会返返去又一城食,但系呢间既面包同pastry既选择较又一城多,但系卫生同味道方面呢就差少少lu,
用秀珍菇怪怪地咁,个sauce亦都唔够味.
丹麦酥都干身,但系就唔系好够酥同冇乜咖啡味。
但系呢间既面包同pastry既选择较又一城多,
但系卫生同味道方面呢就差少少lu,