2019-03-02 326 浏览
睇完J 台<揾食X团>介绍呢间餐厅,见到D食物整得好靓,D加拿大海胆又大大条再加埋龙虾汁调制,同埋D手打面望落好好味,隔住个电视都流哂口水,谂住去试一试。虽然晚饭时间嚟到全店只有三四台,不过一场嚟到都点咗个招牌海胆蛋面同埋个鳗鱼意大利饭,跟餐先上个包同埋杂菜汤,个包还可以,但个汤味道非常淡,好似汤粉开水似的。跟住到个鳗鱼意大利饭上碟,坦白讲,饭同鳗鱼的味道都算好味,但跟电视节目入面鳗鱼的size差好远,感觉上我个条极其量仲发紧育。然后到最期待的海胆蛋手打面,卖相十分吸引,但份量比较少,实在不够饱,而海胆味道还不错,另外面汁亦吃不出有龙虾汤的味道,而所谓手打面面身比较幼,味道只是一般。总括而言,广告既野不用太认真,一试作罢。
2019-03-02