2019-10-30
期待咗好耐嘅一餐!! 因为自己之前唔争气咁病咗成个礼拜搞到要延期食😷 对同食嘅朋友非常抱歉🙇🏻♀️ 满心欢喜咁嚟到, 因为预早book咗枱, 餐厅预留左一入门口第一张六人枱俾我地, 入面就系寿司吧枱, 可以睇住师傅一路整一路食 🍣 环境唔错的, 我哋同隔离张枱嘅距离尚算宽倘😬我哋四个都叫咗lunch set (12件寿司), $480 先嚟沙律, 卖相同味道都唔错, 几开胃嘅, 其中有个东东外型有啲似无花果开始嚟第一round嘅寿司 第二轮嘅寿司出场, 海胆都出场喇第二轮嘅比较好食侍应有逐件寿司介绍嘅, 不过冇即时写低, 唔记得喇😅 总括嚟讲啲鱼都系新鲜, 不过可能期望太高, 食过之后又觉得不外如是, 午市同晚市都难以比较嘅。有机会都想试吓佢嘅晚市Omakase, 可能师傅手艺会比午市出色😉
开始嚟第一round嘅寿司
第二轮嘅寿司出场, 海胆都出场喇第二轮嘅比较好食