2017-05-21 70 浏览
见到评价唔错,除左太子总店喺长沙湾仲开埋分店,于是去试下,嗌左一份Paradise Energy同一杯Rose Latte。Latte都算ok,有rose syrup嘅甜香味,咖啡都够热,但系份All Day就争滴诚意。首先系果吐司,滴草莓酱(似汁多滴)装系个奶壶度,俾左把牛油刀都唔知点滗啲汁出黎,整整下搞到满手都系。第二系果炒蛋,都算系滑嘅,但系原本应该有嘅蛋?奶?香味反而被一阵油味代替,令人失望。仲有两大旧薯饼,都唔俾定番茄汁,重要人哋出声,sigh。最后系肉,一系就vegetarian餐乜肉都无,一系就energy餐,俾多五件肉(三件肉片一件汉堡肉一条肠),都净系差10蚊,咁梗系拣energy觉得抵滴阿嘛,但系咁多肉都真系会食到呕⋯⋯总括黎讲,呢度份量就OK抵食,不过就唔系好啱我,都算少少伏黎嘅。

仲有两大旧薯饼,都唔俾定番茄汁,重要人哋出声,sigh。

Paradise  Energy
2017-05-21