2019-05-27 8567 浏览
最近转了工作,在北角返工,放Lunch时行行下见到呢间老舖,只卖蛋卷。我见到呢d老店都想支持下,因为而家香港都好少有,而且睇食评蛋卷质素应该几高。不过每次行过舖头都写”额满”,原来好早就卖哂。唔紧要,见到个价目表有电话,欢迎订购,所以就打左去订。我当时系有礼貌地问: 唔该想订蛋卷,点知个员工既态度好差,佢答: 唔系您话订就有得订架㖞,唔系今日订完听日有得拎架!您要下个月xx号打黎订,之后再下2个月先有得拎。佢回覆态度好差,其实我唔系话唔可以等,或者唔想下个月打返黎,但佢d员工既态度系令我唔想再打黎订。写呢个评价唔系想发泄,只系想话比其他有心想买呢间蛋卷既朋友知道个事实系点,订唔订就您地决定。不过我就唔会再打去,有心买野好似比人闹返转头,唯有支持下其他老店。

佢回覆态度好差