2019-05-08 171 浏览
#190328期间限定之卷蛋❤️😚.<#士多啤梨卷配花茶 $49>老板娘话近期韩国士多啤梨当造所以特登用来整甜品❤️用上大大粒清香士多啤梨🍓清甜多汁得黎有莓酸非常开胃💛蛋糕一如既往地湿润富蛋香💦欣赏士多啤梨忌廉份量超多🤩仲要系老板娘亲手打够软滑🤤不过温度可以雪冻少少👌🏿忌廉奶香较重但亦平衡到士多啤梨酸甜👅好似食紧士多啤梨雪糕🤙🏿💁🏿‍♀️忌廉混入士多啤梨啫喱口号丰富了又弹牙🙆🏿‍♀️味道天然唔系药水味🤪(一开始觉得士多啤梨果肉会好啲 但老板娘怕果肉易变坏 估唔到谂得咁周到👍🏿)加钱转左豆腐雪糕💁🏿估唔到淡淡豆香同士多啤梨好夹好清新😍配埋热玫瑰花茶就perfect🤩👅想食就快手喇🤣过左季节就冇架啦😢..📍#乐糖将军澳唐俊街12号天晋汇地下06 号#justeat_西式 #justeat_将军澳 #justeat_甜品 #justeat_雪糕 #justeat_蛋糕 #cakeroll #蛋糕 #icecream #hkig #hk #hkfood #hkfoodie #hkfoodstagram #hkfoodporn #fotdhk #hkgirl #igfood #igfoo
#190328
想食就快手喇🤣过左季节就冇架啦😢
📍#乐糖
将军澳唐俊街12号天晋汇地下06 号
#cakeroll #蛋糕 #icecream
#hkig #hk #hkfood #hkfoodie #hkfoodstagram #hkfoodporn #fotdhk #hkgirl #igfood #igfoodie #foodpics #foodlover #foodie #foodporn #topfoodnews #bestfoodhongkong
2019-03-28