🐣柚子鸡脾汤咖喱饭 $88拣左新年限定樱花虾浓汤,超浓味❣️❣️一定要试下😍😍鸡髀炸到脆卜卜,外脆内软👏佢啲蔬菜好多种类,好有心机,茄子同南瓜都系超霖好入味好正✨❤️‍🔥🐮和牛汤咖喱乌冬 $138和牛份量都好多😍呢个咖哩汤系招牌,有得拣唔同辣度,我唔系好食得辣就无拣辣度,同乌冬好夹,乌冬好弹牙✨对比起樱花虾浓汤,我会比较中意浓汤多啲,呢个汤系比较清啲~但味道都系唔错 好香咖哩味唔会好溜👍🧀芝士Fiesta $78呢个超邪恶✨❤️‍🔥呢个有汉堡扒、炸鸡、鸡肉丸子、西兰花🥦我觉得个酱同炸鸡真系超夹😂😂炸鸡本生炸得好加埋个酱一流,其他都好食既 但就系同芝士酱唔系好夹😂😂 鸡肉丸带啲洋葱味几特别!!❣️👍值得一赞系芝士酱份量超多✨✨👍🍊柚子乳酸梳打$26柚子味唔算好出 酸酸甜甜还可以~
🐣柚子鸡脾汤咖喱饭 $88

🐮和牛汤咖喱乌冬 $138

🧀芝士Fiesta $78

🍊柚子乳酸梳打$26
柚子味唔算好出 酸酸甜甜还可以~