2024-09-03 373 浏览
好耐无食过烧肉啦,系门口见到啲餐牌好吸引,就试下啦!未讲食物前,先讲下啲服务,啲职员好友善,会教你点烧同问要唔要啲调味料等,几好!食物方面都好多选择!随左手机落单,雪柜都有唔少蔬菜同水果!适逢夏天,特别推出「水果夏祭」,有好多水果同水果腌制既肉类,几好食!头盘菜式系「猫山王榴梿刈包」、「杂果酱封门柳壶渍」及「吕宋芒杂果沙律」。猫山王刈包好正!榴连肉好creamy , 好香滑!个刈包烤到脆脆脆地,无论夹肉或夹榴连食都好好味!「杂果酱封门柳壶渍」听职员讲系将日本柚子、苹果、奇异果和柠檬混合而成的杂果酱,搭配浓郁肉味的封门柳,烤完之后酸甜味妙绝,一试难忘,所以我地两人一共食左三四份🤣🤣我地技巧唔错,烤到刚刚好,肉质好稔,好有肉味!「吕宋芒杂果沙律」选用吕宋芒,香味浓郁,在烧肉前食酸酸地,凉浸浸地沙律最适合不过,好开胃!职员会先上一大盘包含特色肉既拼盘,每款肉都有名牌,可以记得岩口味既再叫!海鲜好鲜甜,新鲜,各款都好大只,尤其系大虾,好爽甜!除左封门柳,我地最钟意食食既系牛肩里同牛胸膜,肉质好靓,油脂分布平均,又有牛味,完全唔洗调味都好好食!烤蚝同鳗鱼都系一个好好既选择!本身已经好食,烧到焦焦
好耐无食过烧肉啦,系门口见到啲餐牌好吸引,就试下啦!

食物方面都好多选择!随左手机落单,雪柜都有唔少蔬菜同水果!

我地技巧唔错,烤到刚刚好,肉质好稔,好有肉味!

海鲜好鲜甜,新鲜,各款都好大只,尤其系大虾,好爽甜!

烤蚝同鳗鱼都系一个好好既选择!本身已经好食,烧到焦焦地,更香口!

总括而言,今餐好合心水,食物质素高,食几碟就返本,唔系度度都食到,正!