2021-09-30 372 浏览
秋天就嚟到 又开始干燥🍁今个秋季 𝒈𝒖𝒍𝒔𝒉𝒂发挥大马士革玫瑰嘅护肤力量 仲同野玩田店联乘推出期间限定玫瑰系列美食😋由内到外都可汲取到玫瑰嘅独特护肤功效😚 .📌前菜面包呢间餐厅我估都系行健康路线🤔餐包系谷物面包 几香🌾 🍞朋友怕顶肚冇食到 虽然质感比较干 但一个人食晒都冇难道👍🏻.📌烟三文鱼红菜头花沙律 $148清新健康之选 含有多种𝑺𝒖𝒑𝒆𝒓𝒇𝒐𝒐𝒅 包括烟三文鱼,红菜头,牛油果🤤三文鱼同红菜头都卷成花花形 好有心思🤩三文鱼好香烟熏味 够厚肉好大块🥰牛油果应该捞咗少少柠檬汁落去🥑酸酸地又几开胃🍋中间嘅沙律菜都新鲜清甜 用咗醋嚟捞 好𝒇𝒓𝒆𝒔𝒉✨.📌玫瑰红茶慕丝蛋糕 $98呢款𝒄𝒂𝒌𝒆真系啱晒打卡 好靓🙌🏻外层系杂莓果酱慕丝 内层包住苹果蓉同海绵蛋糕😍个𝒎𝒐𝒖𝒔𝒔𝒆好香莓味 不过偏酸 朋友食咗一啖就放弃了~但我自己钟意食酸野 觉得都几清新 食完饭食都可以❤️海绵蛋糕系写红茶味 但茶味就冇乜 反而个玫瑰花香味就几出😝.📌芝士蘑菇酿鸡翼 $98个鸡翼几抵 肉质够嫩滑仲好肥美𝒋𝒖𝒊𝒄𝒚😚入面酿满晒芝士同蘑菇 呢个配搭冇得输😎连唔食菇嘅朋友都好比面🥳.📌海虾龙虾汁意大利饭 $168意大利饭好有咬

📌前菜面包
前菜面包

📌烟三文鱼红菜头花沙律 $148
烟三文鱼红菜头花沙律

📌玫瑰红茶慕丝蛋糕 $98

📌芝士蘑菇酿鸡翼 $98
芝士蘑菇酿鸡翼

📌海虾龙虾汁意大利饭 $168
意大利饭好有咬口 食𝒓𝒊𝒔𝒐𝒕𝒕𝒐最惊就系会好溜 但今次个汁唔会好杰好浓味 酸酸地🤤不过就唔太觉系龙虾汁 冇乜鲜味 似番茄汁多啲🍅🦞面头啲虾都好大只 爽口 但系一样冇乜鲜甜味🙈
海虾龙虾汁意大利饭

📌玫瑰乌龙茶 $68
系乌龙茶底再加食用玫瑰 冇加糖浆 够晒健康🤩
玫瑰乌龙茶

📌紫薯鲜奶 $58
唔知系咪因为冻加咗冰 个紫薯味真系好淡好淡🥺真系要细心饮先饮得出~~不过都饮到紫薯嘅渣💜反而面头个𝒄𝒓𝒆𝒂𝒎好甜好滑 但完全冇奶香味🥛
紫薯鲜奶

前菜面包