2024-11-28
💜Kuromi邀你共享精致意大利饭可爱指数爆灯,紫色嘅意大利炖饭,红萝卜组成嘅蝴蝶结,及米纸图案,以全食材还原Kurumi,配以黑醋豚肉卷,及Kurumi最爱的腌荞头,色彩缤纷!🖤与Baku共享全日早餐丰富嘅ADB,太阳蛋、烟肉、香肠、沙律菜、烟三文鱼、车厘茄,仲有Baku造型嘅pancake!小彩蛋系茄子~因为Baku全身紫色,肥嘟嘟真系好似茄子!💜Kuromi蓝莓希腊乳酪梳乎厘欣赏全部以食材制作来还原Kuromi~ PHI pancakes蛋香味较重,色泽金黄,入口轻柔,Kuromi造型嘅蓝莓雪糕唔会太甜,而且香滑,配埋蓝莓果酱食,酸甜唔会滞!🖤Kuromi蓝莓无花果沙冰味道比较清,蓝莓打咗成冰后唔系太显味道,返而食到粒粒无花果籽,感觉无添加!💜PHI X Kuromi紫薯咖啡以紫薯蓉挂杯,配上鲜奶咖啡,奶泡配上紫薯很棉密顺口。
🖤与Baku共享全日早餐
💜Kuromi蓝莓希腊乳酪梳乎厘
🖤Kuromi蓝莓无花果沙冰
💜PHI X Kuromi紫薯咖啡
以紫薯蓉挂杯,配上鲜奶咖啡,奶泡配上紫薯很棉密顺口。