今晚同妈妈去食韩烧!真系好钟意佢哋炉边嘅粟米芝士,佢哋嘅芝士好食过其他韩烧店😜前菜佢质量都好过人🤭我哋今次食期间限定嘅和牛牛舌胜烧套餐✨将薄切嘅牛舌烧脆真系好好食😍 满满嘅油花 口感柔嫩 最高级嘅舌根肉 脂肪够多入口软嫩多汁🤤网烤可以逼走啲油脂🙈食落牛味浓郁 唔会太油腻炑八牛肉嘅品质都好好 霜降牛小排油花分布好平均烧到油花同肉质融为一体 入口即化 肉质好juicy好好食😭❤️牛前胸肉中间有筋 但油花都好均匀 肉质好嫩😜店员好细心会过嚟帮手剪细 烧到啱啱好 口感好鲜嫩😋平时真系比较少食烧大八爪鱼 估唔到咁好食😆份量好够 系原条八爪鱼🐙口感好鲜嫩 真系食得出好新鲜🤤护心肉系每次去炑八必食🤩今次嘅套餐都包埋👏🏻 烧完肉味浓郁而口感丰厚🤘🏻猪梅花肉肥瘦适中 口感松化香口✌🏻另外好推荐甜蜜蜜芒果梳打🥭有好甜嘅芒果肉同超解渴嘅芒果梳打🥰青柠梳打都好fresh好好饮😜

前菜佢质量都好过人🤭
我哋今次食期间限定嘅和牛牛舌胜烧套餐✨