2022-07-12
呢度有冇芒果控呢? 🥭黎到夏天当然要返啲当造既食材满足下自己啦😆今次同朋友就黎左铜锣湾Dazzling Cafe 食lunch😉今次除咗甜品仲有叫到主食,味道都唔错🤍_爱文芒果三重奏有蜜糖吐司、窝夫同芒果特调,钟意食芒果既朋友仔要试吓😎🧇仲夏芒果松饼 $98卖相好吸引💕原个松饼岩晒同朋友一齐开心share👭👬选用来自台湾既爱文芒果,面层再放上Haagen-Dazs芒果雪糕,挤上鲜奶油及淋上芒果酱好满足,松饼外脆内软,爱文芒果果肉够清甜,值得一试☺️🍹爱文芒果乌龙冰茶 $48同样选用爱文芒果,乌龙茶茶味都好出,加入清爽芒果果肉同酸甜的百香果,味道清新有助解腻😝🍓莓果满天星 $58呢杯好Colourful打卡一流🥰用左士多啤梨同蓝莓等水果🫐酸酸甜甜几开胃,不过如果可以少甜会更好😎🍜我家牛肉面 $108牛肉份量几多几软淋,面质几弹牙,旁边都有个伴菜几好食😝
_
🧇仲夏芒果松饼 $98
🍹爱文芒果乌龙冰茶 $48
🍓莓果满天星 $58
🍜我家牛肉面 $108
牛肉份量几多几软淋,面质几弹牙,旁边都有个伴菜几好食😝