2022-05-05
为庆祝谭仔三哥东京分店开幕,香港谭仔三哥都同步推出左几款期间限定既小食同米线食材! 梗系要立即去试试啦!🧡三哥水煮汤老油条鸭血米线🧡台湾直送嘅鸭血口感嫩滑、入口即溶!老油条脆卜卜浸汤食更惹味!🌶️加埋用上15 种香料同酱料嘅水煮汤汤头香浓辛辣,简直系完美嘅配搭!我拣左中辣够哂刺激味蕾!💙油扬、京白菜,鹌鹑蛋💙全新嘅日式米线食材配番茄汤🍅油扬吸收哂番茄汤嘅清甜,京白菜味道清新爽口,加埋软绵细滑嘅鹌鹑蛋!汤头酸酸甜甜好开胃!💜港式小食💜蒜香鸡翼尖同蒜辣鸡翼尖,凉拌嘅小菜最适合春夏季食!两款各有特色,蒜香嘅蒜味突出🧄,蒜辣就辣得过瘾🌶️ ❤️香醋芝士鲜原茄❤️顶层一层芝士粉嘅原个去皮番茄,配上混三哥秘制红油的香醋酱汁,估唔到味道咁夹!💚鸳鸯哈蜜瓜爆珠梳打💚最后饮返杯以哈密瓜汁同赤肉哈密瓜味道嘅爆珠梳打!清凉解辣又好味!