2024-04-25
呢一轮hit返水怪Hangyodon,连大叔拉面都转咗水怪主题,期间限定至6月14日,所以又带埋小朋友过嚟食~我哋已经唔系一转水怪过来食谂住散咁d人潮,个日差不多下午嘅时间,去到都仲系大排长龙。欣赏呢间餐厅真系由头到尾,无论食物,环境装饰,甚至一张纸巾都配合返主题,所有装饰都重新设计crossover返本身大叔logo。门口仲扭咗啲气球畀大家影相♥️日式慢煮西班牙肉包包面上面有水怪crossover大叔嘅公仔,入面块猪肉肥瘦分明,欣赏佢落单嘅时候可以拣走芥末,咁就啱小朋友食👍🏻日式焦糖布甸上面有两张糖纸都印有彩色嘅水怪公仔,好有诚意。日式布甸滑得来食到蛋香味仲配埋唔同嘅生果。黑松露鸡白汤拉面上枱嘅时候个碗上面都系一啲白色嘅泡,好得意。黑松露味好香,鸡肉系慢煮鸡肉所以一啲都唔鞋,其实除咗公仔吸引之外,呢度嘅食物真系本身都有质素。慢煮博多地鸡和牛汤拉面上次试过鸡白汤,今次决定试其他汤底,和牛骨真系非常牛骨味,好浓沃,饮完汤亦都唔会口渴,真材实料。特色章鱼烧一份四粒,仲配牛油果酱用类似虾片装住。每一样食物都见佢系有畀心机制作。仲叫埋我大爱既红豆酥配白桃茶微温既红豆酥,少甜配方,红豆香,白桃茶1
日式慢煮西班牙肉包
日式焦糖布甸
黑松露鸡白汤拉面
慢煮博多地鸡和牛汤拉面
特色章鱼烧
仲叫埋我大爱既红豆酥配白桃茶
微温既红豆酥,少甜配方,红豆香,白桃茶100分,店员仲主动加水再冲再饮。今次仲系Hangyodon,整得超级别致,真系唔舍得食丫。
我地带小朋友来~店员姐姐除左撩佢地玩,主动比啲气球小朋友影相之余,仲好细心攞啲小朋友餐具畀佢哋,临走仲请佢哋食糖~