2022-05-03
Lulu猪期间限定tea set🐷💕($498/2 +10% service charge)身为Lulu fan嘅我紧系去试下啦🥹💕-不过真系好失望,一嚟份量比较少,又冇乜lulu嘅造型嘢食,最多得个macaroon系猪头嚟🥲其他都系拮张纸落去/痴贴纸喺杯嘢饮度🙃(参考尾2嘅🎁,将所有纸堆埋一齐嘅样)话就话为左lulu同打卡去食唔好expect咁多,但大佬你都比番少少诚意我好冇🥲-咸点:午餐肉寿司🍣揾笨,普普通通一旧午餐肉再加冇味饭😀真系多谢晒😊吉列虾三文治🥪算正常,有啲味道咁😂-甜点:Macaroon💕几欣赏粒macaroon, 中间搽咗士多啤梨果酱🍓酸酸甜甜唔会太漏同痴牙,唔错😀栗子挞🌰都几好食,栗子味几香,朱古力饼底苦苦地几好味😋Scone正正常常,放左啲提子干咁啰,ok嘅猪头纸+布甸🍮见到佢张纸真系把鬼火🙃不过个馅几好食嘅,入面系啲芒果酱咁啰🥭朱古力礼物盒🎁🍫即系用朱古力包住朱古力🙃外面条蓝色丝带似系拖肥,甜到漏仲要痴牙,食完个朱古力整嘅盒入面就系一粒球状嘅朱古力🙃好似食紧金莎咁fml🙃🙃🙃-饮品:焙茶latte正常,抹茶latte过甜🍵唔介意嘅话额外加钱叫特饮好似开心啲🥲
身为Lulu fan嘅我紧系去试下啦🥹💕
咸点:
午餐肉寿司🍣
揾笨,普普通通一旧午餐肉再加冇味饭😀真系多谢晒😊
吉列虾三文治🥪
算正常,有啲味道咁😂
甜点:
Macaroon💕
栗子挞🌰
都几好食,栗子味几香,朱古力饼底苦苦地几好味😋
Scone
正正常常,放左啲提子干咁啰,ok嘅
猪头纸+布甸🍮
朱古力礼物盒🎁🍫
饮品:
焙茶latte正常,抹茶latte过甜🍵
唔介意嘅话额外加钱叫特饮好似开心啲🥲