2023-10-06 612 浏览
朋友约食Lunch,拣左食米线阵。一去到黎远已经见到迷人嘅Melody 装饰,好Pink好靓。既然有期间限定,点都要试吓啦。期间限定粉红樱花虾の味系列餐牌:♥樱花虾招牌番茄汤米线×脆炸鸡扒(可选樱花虾麻辣番茄汤)♥樱花虾招牌番茄汤米线×脆炸鱼柳(可选樱花虾麻辣番茄汤)♥樱花虾冷面捞捞×口水鸡♥樱花虾照烧汁脆炸豆腐磗♥今容易被误解的粉红甜心(红石榴西柚)♥唔该您吖要杯柑桔特饮(柑桔绿茶)今日试咗❤️樱花虾冷面捞捞×口水鸡 ($72)所有Melody餐点,都系用Melody碗碟上枱,全套粉红色,真系好鬼靓。今日试既樱花虾冷面,味道不错,份量亦足够,喜欢蒜味嘅朋友一定要试吓,因为好重蒜味,而口水鸡又唔会太辣,辣度我想信系适合任何人士的,因为我完全feel唔到辣。而家凡惠顾MY MELODY 樱花虾系列餐牌满$80,就会送米线阵xMYMELODY精美 A4 文件夹一个!数量有限,送完即止呀。另外米线阵金钟分店❤️旺角分店❤️而家就化身为My Melody米线乐园,可以畀大家疯狂打卡📸✪总括Melody 迷一定要去金钟或旺角分店朝圣。大力推👍🏾推介指数:7/10
既然有期间限定,点都要试吓啦。

期间限定
粉红樱花虾の味系列餐牌:
♥樱花虾招牌番茄汤米线×脆炸鸡扒(可选樱花虾麻辣番茄汤)
♥樱花虾招牌番茄汤米线×脆炸鱼柳(可选樱花虾麻辣番茄汤)
♥樱花虾冷面捞捞×口水鸡
♥樱花虾照烧汁脆炸豆腐磗
♥今容易被误解的粉红甜心(红石榴西柚)
♥唔该您吖要杯柑桔特饮(柑桔绿茶)

今日试咗
❤️樱花虾冷面捞捞×口水鸡 ($72)

另外米线阵金钟分店❤️旺角分店❤️

✪总括
Melody 迷一定要去金钟或旺角分店朝圣。

大力推👍🏾

推介指数:7/10