2019-07-11
呢栋大厦里面有好多餐厅可以选择我同朋友拣呢一间餐厅就因为佢嘅火锅汤底够特别同埋假期比较多时间所以晚饭松动啲就拣咗食火锅佢个火锅汤底唔系普通𠮶啲猪骨沙嗲汤而系药膳汤底 我同朋友拣咗花胶螺头药膳鸡汤底佢火锅有两种价钱分别系$298 $388视乎你要唔要海鲜 我同朋友食唔到太多所以就决定要较平价钱嘅𠮶个个汤底入面竟然有大半只鸡 真系忍唔住哗哗声 仲要好嫩滑 啖啖肉 花胶都唔少 真系食个汤底都回左唔少本之后食物就陆续黎啦 有部分食物系位上 例如手工丸同手工饺 个安格斯芝心牛丸好好食 入面芝士系流心嘅 另外几款饺都唔错 亮点当然系手切安格斯肥牛片 而有啲呢就可以任食 少量海鲜 牛肉 菜 面食都有而且佢饮品选择好多 同出面嘅任食火锅唔同 例如奶昔 沙冰 乳酸 甚至红酒白酒啤酒都系免费任饮我最欣赏就系佢呢个木桶火锅炉木桶个高度够晒高 唔怕啲蒸气同汤弹晒出嚟
佢火锅有两种价钱分别系$298 $388
而有啲呢就可以任食 少量海鲜 牛肉 菜 面食都有