2024-06-26 1166 浏览
今日同朋友带埋狗狗去到旺角行下,咁热想坐低饮杯嘢,见到呢间Cafe可以比狗狗入,又有冷气可以休息吓,等咗一阵就有位~餐厅装修以日式系为主,全部都系木系嘅枱凳,成个感觉好温暖~座位唔系好多,但我哋今次星期六去都唔使排队~装修几靓几啱打卡!除咗主食同咖啡之外,佢仲有甜品~因为我哋已经食咗正餐,所以叫咗两杯嘢饮同埋一件蛋糕~我哋叫咗一杯orange black, 一杯lime espresso tonic同一件芝士蛋糕~第一次饮espresso tonic 觉得有气嘅咖啡几得意,加左lime都唔会冚过咖啡味,不过自己都系比较喜欢无tonic 咖啡多啲~~平时自己有时都会叫Orange black ,觉得呢杯咖啡味唔够重~芝士蛋糕就普普通通~
芝士蛋糕就普普通通~