我知道系我衰明知道劣计如潮 却走左入去试因为附近两间台湾野都好难食 而我真系好钟意食台湾菜 于是心谂开张都两个月多 应该改善不少嘅心态 入咗去试!卤肉台湾小香肠饭饭唔系用珍珠米好扣分 香肠冇甜味冇香味 只卤蛋先至系嬲 我咁多年人未食过一间系唔新鲜 系果啲真空包装嘅卤蛋!唔热扁身冇卤水味😅盐酥鸡肉燥拌面盐酥鸡真系唔知炸左几耐 鸡唔嫩 炸皮唔脆 同炸面粉差唔多 感觉系买急冻炸鸡再烘热肉燥d肉都好得意下 唔系免治肉碎咁 好似啲肉松渣咁嘅 个汁系ok 但我expect 系台湾手工面 佢嘅面系偏淋 冇咬口 好滑身嘅😅最后讲埋杯抹茶奶!我的天🤦🏻‍♀️佢系一杯绿色嘅茉莉茶🥲另一杯四季春奶茶 系杯衰过好立克嘅奶水🙈除咗装修环境好坐 间野食物质素真系零诚意㖞👋🏻👋🏻
我知道系我衰
明知道劣计如潮 却走左入去试