2022-07-18 55 浏览
🔖 斋啡 | 𝑻𝒔𝒊𝒎 𝑺𝒉𝒂 𝑻𝒔𝒖𝒊今次系第二次到访,同样系Weekend下午嘅时间但今次明显人流比较多,四点左右都坐满晒人~可能系因为近排入咗开饭热店嘅关系,但就冇咗上次好休闲宁静嘅感觉。🦦.因为近排天气太热,所以嗌咗最消暑嘅Espresso Tonic 同Pineapple Coffee Soda🌞 (明明呢度应该饮Oat Milk!) $55一杯咖啡份量唔算大,个人就觉得相比之下Pineapple Coffee Soda就特别少少,会有块冰菠萝系面,貌相加分🍍。再配埋块薄荷叶,饮落去清新✨。但系唔知系咪换咗咖啡豆嘅关系,我平时饮开斋啡饮落去会有少少苦。.除咗咖啡餐厅亦有其他纯素蛋糕同轻食等等,但系选择比较少。🤏🏻虽然整体黎讲环境坐得尚算舒服,但性价比唔算太高。* Espresso Tonic $55* Pineapple Coffee Soda $55
🔖 斋啡 | 𝑻𝒔𝒊𝒎 𝑺𝒉𝒂 𝑻𝒔𝒖𝒊

* Espresso Tonic $55