呢排深水埗较新既café 系行上斜坡后比较隐蔽既一条街 距离地铁站5分钟! 装修以木系为主 而且系pet friendly既cafe 有提供埋佢地既食物 唔少人都带埋猫猫狗狗🐱🐶一齐去😆 佢地仲有只好可爱既猫🥰 系到hea一个下昼好舒服🌬🐣麻麻鸡丝贝果 ($78) [😋7.4/10]𝒔𝒊𝒄𝒉𝒖𝒂𝒏 𝒔𝒑𝒊𝒄𝒚 𝒔𝒉𝒓𝒆𝒅𝒅𝒆𝒅 𝒄𝒉𝒊𝒄𝒌𝒆𝒏 𝒃𝒂𝒈𝒆𝒍竹碳贝果口感松软外皮烟韧😙 鸡丝捞咗麻辣酱汁同埋口感清爽既青瓜 麻辣颇辣 夹埋生鸡蛋既蛋汁刚刚好 虽然唔够麻 同埋酱汁太多 令贝果好快淋同埋湿 不过配搭好新颖 好有四川风味🌶️🐮芝芝牛肉贝果 ($78) [😋7.2/10]𝒃𝒆𝒆𝒇 𝒂𝒏𝒅 𝒄𝒉𝒆𝒆𝒔𝒆 𝒃𝒂𝒈𝒆𝒍贝果用上原味 外皮都系较烟韧type 中间牛肉份量好多 酱汁甜甜地 夹上芝士同埋蛋汁 有啲寿喜烧既感觉 不过酱汁都系太多😶 呢个又系比较特别少见既一个贝果! 🧀🍎苹果玫瑰香蜜四季春 ($48)𝒇𝒐𝒖𝒓 𝒔𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒐𝒐𝒍𝒐𝒏𝒈 𝒕𝒆𝒂 𝒘/ 𝒂𝒑𝒑𝒍𝒆 𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒐𝒔𝒆 𝒔𝒚𝒓𝒖𝒑—————————————————————😋 味道评分: 7.3/10🥳环境评分: 8.1/10🤑

🐣麻麻鸡丝贝果 ($78) [😋7.4/10]
麻麻鸡丝贝果

🐮芝芝牛肉贝果 ($78) [😋7.2/10]
𝒃𝒆𝒆𝒇 𝒂𝒏𝒅 𝒄𝒉𝒆𝒆𝒔𝒆 𝒃𝒂𝒈𝒆𝒍
芝芝牛肉贝果

🍎苹果玫瑰香蜜四季春 ($48)
—————————————————————
😋 味道评分: 7.3/10