呢排经过旺角,发现原来多咗几间食串烧嘅小店😗尤其经过呢间嘅时候都会闻到好香嘅烧烤味🥹呢晚放工就同👦🏻一齐嚟食,睇吓系咪真系咁香咁好食🤣餐厅嘅位置唔算多,但都算坐得舒服,而且里面系有只猫猫🐱望住大家食野🤣好qq!🌟烧安格斯一口牛 $38一口牛记得一定要趁热食,面头有大量孜然粉,咬落都算嫩同juicy,不过肉味就唔算出~🌟嫩嫩牛脷芯 $48牛脷芯好大串😋牛脷好薄,食落好有咬口,而且孜然粉令牛脷咬落好惹味!🌟流心芝士丸🧀 $28点可以唔叫我最爱嘅芝士丸呢🤤记得一定要趁热食!佢唔似平时街市买会好拉丝𠮶种芝士丸,反正咬落会系爆汁嘅芝士酱😋外皮搽上蜜汁去烧,甜甜地又系另一种风味~🌟清爽五花腩片芦笋串 $35呢串同名一样,真系几清爽😆薄薄嘅五花腩包住一串芦笋,五花腩烧到好脆,逼哂啲油脂出嚟,所以食落一啲都唔油腻,而且芦笋好嫩!食落就系清爽嘅感觉~🌟盐烧白鳝 $48是日MVP😆真系好好味🤤🥹首先鱼皮系烧得好香脆,上面仲要有椒盐粉,所以咬落去脆卜卜好似食紧炸鱼皮咁😋一咬落去,白鳝系好juicy💦爆哂啲鱼油出嚟🥹💖而且肉质系好嫩滑,完全唔鞋口,我哋两个都好钟意❤️🌟日本明太子鸡翼 $48呢个都好味😆💖本身以

🌟烧安格斯一口牛 $38

🌟嫩嫩牛脷芯 $48

🌟流心芝士丸🧀 $28

🌟清爽五花腩片芦笋串 $35

🌟盐烧白鳝 $48

🌟日本明太子鸡翼 $48
呢个都好味😆💖本身以为系鸡翼上面有明太子酱,原来系酿鸡翼!鸡翼烧得好靓,外皮脆卜卜,咬落去仲要劲爆汁🤤💦鸡翼入面塞满咗明太子酱,鸡肉多汁得嚟好嫩,而明太子又唔会好咸,食落超惹味❤️😆

🌟日本酱烧年糕串🍡 $28
最后紧系要食个甜品🤤本身以为佢系酱油烧年糕,但原来佢系烧年糕点炼奶🤣年糕都几厚,烧到面头微焦,而且外脆内软🤤里面系好软糯,烟烟韧韧咁💓点炼奶嚟食系世一组合🤣!

加一服务费:❎

回头率:💜💜💜💜 (5个💜为满分)

📍地址:常尝食•深烧堂 (旺角)
旺角花园街1号鸿禧大厦地下2号舖