2023-02-18 228 浏览
呢间舖嘅串烧几贴心 除咗即叫即烧之外 仲会有个小火炉放串烧 等啲串烧可以keep住个温度 唔惊会摆耐咗啲串烧凉咗😝烧原件羊架店员好细心咁问羊架驶唔驶全熟😮 羊架好大件同厚肉 真系好juicy☺️ 我地嗌咗椒盐口味 几食到羊嘅香味深烧牛仔骨先上碟俾我地打卡 之后再帮我地切件 牛肉牛味浓郁🐮 半肥瘦肉汁丰富 个人几推荐呢碟🙊烧安格斯一口牛肉嘅质素高 唔会有好难咬开嘅感觉都系店铺推介嘅食物之一🫢嫩嫩牛脷芯牛脷薄片 条边烧得好脆👅 店员刀功好厉害 切得薄先可以烧到咁脆🥰 烧一口京葱猪颈肉串猪颈肉好juicy 配埋京葱完全冇油腻感呀 食多两串都冇罪恶感😎 清爽五花腩片芦笋串五花腩片包裹住芦笋 腩片又系烧到好脆 逼晒啲油脂出嚟🐷 芦荀嫩口冇渣 一齐食好夹焦糖日本芝士年糕日本芝士年糕 芝士拉丝 年糕嘅皮好烟韧😍 仲要加埋焦糖外层烧到好香脆 令到有少少甜 其他地方食唔到呢个做法酸酸甜甜烧菠萝每次食串烧都必点烧菠萝🍍 呢个造型特别 打卡一流😌饮品乌龙茶 雀巢柠檬茶 两个都系罐装饮品 食串烧都系要饮吓野 又食几串 再同朋友吹下水先正🍵旺角真系愈夜愈精彩 我地大概8点食完 全场坐满🫢 果然串烧店系好受欢迎嘅🍡

烧原件羊架
烧原件羊架