咁耐以嚟真系未试过食嘢食到咁谷气,前后落单+等食物+用餐加埋都未够50分钟就比人叫咗一句 “可唔可以埋咗单先?”寻晚和男朋友再嚟食佢哋个芝士捞面,因为之前食过真系几好味,同埋上次𠮶个侍应哥哥服务态度好好~~真系估唔到今次会咁,今次我哋叫咗炸鸡髀薯条+猪扒芝士捞公仔面+冻咖啡+热朱古力 (共$120),等咗15分钟左右食物到齐,我们就用咗大约25分钟时间食嘢,当我哋一食完枱面上食物嘅时候就已经有人嚟好快清枱,我哋都不以为意,但之后最离谱嘅系当我哋仲饮紧嘢嘅时候居然有个女侍应走埋嚟同我哋讲 “你哋可唔可以埋咗张单先?” 突然听到佢咁讲,我同我男朋友都好愕然,我哋仲以为门口排晒人龙等位,所以咁急赶人走,但我都忍唔住问咗佢 “乜有限时嘅咩?” 当时个女侍应扮听唔到亦无答,等佢找返钱比我准备起身走嘅时候,个女侍应居然仲好意思话 “唔驶急,饮埋杯嘢先啦”,我男朋友一听到即嬲到讲 “就算啲嘢几好食都无用,无下次。。。”原先我哋咪话一直都以为门口有好多人排队等位嘅,所以佢哋先咁样赶客,但事实系门口只有2-3个人等紧。。。真系有需要咁样赶客吗?真心讲,食物质素唔差,饮品唔得,服务质素更加系差 👎🏻👎🏻👎

真心讲,食物质素唔差,饮品唔得,服务质素更加系差 👎🏻👎🏻👎🏻
2021-07-26