较早前同男朋友加豆花去食屯门间老妈拌面,因为依间系台式餐厅加宠物友善餐厅,所以就试下男友拣左川味红烧三宝牛肉汤面,转刀削面,但男友太肚饿就加面(+$8)甜品拣左细杯装雪糕(温提:可以拣叫起),饮品就仙草冻奶茶我就拣左酥炸猪扒肉燥饭,甜品拣左花奶仙草冻(温提:可以拣叫起)饮品就铁观音寒天奶茶另外加多左2个小食,分别系酥炸甜不辣加香煎葱抓饼川味红烧三宝牛肉汤面,转刀削面男友话有牛腩、牛肚同牛筋,都几入味,口感唔错酥炸猪扒肉燥饭猪扒唔鞋同埋唔系全部炸粉,真系食到有肉,肉燥饭好大兜,不过去台湾食应该会抵食同好味啲细杯装雪糕系牛奶公司果只,系佢回忆花奶仙草冻都ok,好滑,花奶唔会好甜酥炸甜不辣依个唔错,可以encore香煎葱抓饼依个要热辣辣食先好食,冻左就硬啲仙草冻奶茶正常味道,不过不失铁观音寒天奶茶好重茶香,妈咪好钟意,可以再encore价钱比较贵,试1-2次就可以了老妈拌面 (屯门市广场1期) (屯门)📍屯门屯顺街1号屯门市广场1期3楼3223&3225号舖

甜品拣左细杯装雪糕(温提:可以拣叫起),饮品就仙草冻奶茶

饮品就铁观音寒天奶茶

另外加多左2个小食,分别系酥炸甜不辣加香煎葱抓饼

川味红烧三宝牛肉汤面,转刀削面
男友话有牛腩、牛肚同牛筋,都几入味,口感唔错

酥炸猪扒肉燥饭

细杯装雪糕
系牛奶公司果只,系佢回忆

花奶仙草冻
都ok,好滑,花奶唔会好甜

酥炸甜不辣
依个唔错,可以encore

香煎葱抓饼
依个要热辣辣食先好食,冻左就硬啲

仙草冻奶茶
正常味道,不过不失

铁观音寒天奶茶
好重茶香,妈咪好钟意,可以再encore

价钱比较贵,试1-2次就可以了

老妈拌面 (屯门市广场1期) (屯门)
📍屯门屯顺街1号屯门市广场1期3楼3223&3225号舖