餐厅: 無肉食 (洗衣街)
资讯:

餐厅: 無肉食 (洗衣街)
资讯:

2019-09-21 3825 浏览
(今次冇影到相,敬请见谅)🎟入座与收费:呢间同其他嘅素食自助餐一样,先讲订座资料(如有),再俾钱入座,但就要系出面攞餐具。当日系食90分钟晚市,收费$120/位,因为睇过网上留言惊会多人,所以有订位。🏬环境:餐厅入面位置都几多,有二人、四人同六人枱。但可能要搭枱嘅时候会尴尬小小,出入要就住,都怕会整到隔离枱嘅人。不过餐厅嘅店员都好贴心,见到位置逼都会主动帮忙移开啲👍🏻🍽食物:食物种类嚟讲都算多,有沙律吧、熟食小炒、粥粉面饭、炸物、中汤、糕点、糖水等。个人几钟意佢嘅熟食小炒,虽然系素但食落味道都好够,不过可能会有啲油。但唯一有啲失望就系炸物,即使有灯照住都难以保持温度,大家可以系店员一上新炸物就去攞,热食最好!🌟总结:其实整体俾我感觉都中规中矩,食物味道正常但唔算有创意,都系一般会见到嘅菜式。见到同样有人食完翻去会有不适,本身谂住自己都唔会,但可惜翻到去都有肚疴咗两次。可能系自己身体唔适应或者其他原因,但我下次未必会再去食啦。而大家就自己衡量一下再去啦!(🧡感谢用心睇到呢度嘅你地🧡)
(今次冇影到相,敬请见谅)

🎟入座与收费:

🏬环境:

🍽食物:

🌟总结:
而大家就自己衡量一下再去啦!

(🧡感谢用心睇到呢度嘅你地🧡)