2023-09-30 109 浏览
‼️(爆雷一间舖)价钱图文不符‼️❗️如果喺香港想食服务,对唔住,哩间都一样唔会俾到你,啲服务员态度西过西太后,奇奇怪怪,有啲唔识讲广东话要讲普通话❗️前菜得皮蛋同兜细沙律❗️鸡煲方面,原来喺生鸡肉加一堆五香八角捞咗酱汁上嚟,之后佢俾个Timer你,10分钟内话煮完,一开始店员都会捞一捞,再同你讲两分钟要再捞,然后果十几分钟都要自己不断捞,食个鸡煲姐⋯自己落厨咁攰❗️出面自取嘢食方面完全唔得,衰过牛乜牛乜❗️海鲜拼盘唔合格,海鲜完全冇味蒸过时,好似食擦子胶,想练牙力,可以一战❗️卜卜蚬煲劲多沙店员强推话系店舖招牌,招牌要系沙滩捞上黎,啲蚬肉啖啖入口都喺沙,要记住,在座每位要额外加$25(要加一)❗️一路食一路催,上煲冇耐就问要唔要用出面自助区,佢地系有讲明,叫我哋慢慢食,但就不停问重用唔用自助区,再一阵,就过嚟埋单,都系叫我哋慢慢食,压力边炉❗️所谓88折及21时15分后入座7折都喺噱头嘢嚟,唔好俾佢宣传牌呃咗,佢加一服务唔喺跟翻折后价钱,喺跟原价(449)加一再加翻落个折咗嘅价度,完全违反商品说明条例wor,当然佢一句要用放大镜先睇到嘅「所有解释权归于本舖」,你就口同鼻拗啦,最后奉献一句,咪入间舖交智商

‼️(爆雷一间舖)价钱图文不符‼️

❗️如果喺香港想食服务,对唔住,哩间都一样唔会俾到你

❗️前菜得皮蛋同兜细沙律

❗️出面自取嘢食方面完全唔得,衰过牛乜牛乜

❗️卜卜蚬煲劲多沙店员强推话系店舖招牌,

再加翻落个折咗嘅价度,完全违反商品说明条例wor,当然佢一句要用放大镜先睇到嘅「所有解释权归于本舖」,你就口同鼻拗啦,最后奉献一句,咪入间舖交智商税啦,两个人最后要接近800埋单,救得一个得一个
任食边炉/鸡煲
2023-09-30