2008-04-09 21 浏览
此终佢都系一个bar,不过入到去知记得呢件事.因为o系门口有一枱老外食紧烟,是夜直播利物浦对阿仙奴.最后1比1,中途每到关键时刻都有人叫嚣(无粗口)好有气氛!我们三人被安排坐在一张正方形枱,窗口位,窗口去到头顶的高度,以上便是开扬的,海风轻轻吹进,空气对流刚好赶走烟味.街景是这餐厅的正立式版本.几张枱的系full晒,临时座位是加了座垫的花台.是夜没有饮到任何酒精类饮品,只order了bulldog burger (medium)-唔系servesteak,而系一般的burger肉,唔似medium,同well done一样,有一片好有味的cheese,个sauce系mushroom但系唔系好食到有味,包似没烘过.side dish系薯条,沙律菜,有少少菜丝沙律.个dip系有少少香草味的蕃汁,味道好怪!overall....同金船长差唔多.deep fried mushroom stuffed with cheese, peppers/fries-个炸酱几特别,似系扮紧outback果d,个mushroom stuffed 个以cream cheese为主的酱,唔系咁好味,因为cream

是夜没有饮到任何酒精类饮品,只order了

deep fried mushroom stuffed with cheese, peppers/fries-个炸酱几特别,似系扮紧outback果d,个mushroom stuffed 个以cream cheese为主的酱,唔系咁好味,因为cream cheese唔够味.不过side dish薯角几好!个dip系tartar同蕃汁
fish figers/fries-唔系一般长方形的fish finger,而系长形的鱼柳,薯条同burger果个一样,似咬紧旧胶咁,无味,劲失望!!个dip系tartar同thai sweet chili

朋友order左杯有baileys的cocktail,话太太太甜!

如果为睇波而泥都ok,但系为食而泥....都系...喇!