2018-04-09 445 浏览
今日四月九号,大概4点至5点期间,我妈妈系呢间千色嘅贡茶分店念住买佢地新出嘅奶盖霸主(已张贴poster,即系已经有呢个产品),但当时嘅职员居然一无所知,声称“乜嘢霸主呀,乜我地有呢啲嘢架咩,嘻嘻”,其口吻疑有嘲笑成份,及后我妈妈转买其他饮品,分别系两杯仙草奶茶,一杯凤梨QQ,要胶袋要收5毫子实属正常,故我妈妈就比左两个两毫子,同一个一毫子,该名收钱职员声称“我地唔收呢啲毫子架,我地收一个5毫子架”,态度是如此恶劣,试问一毫两毫唔系钱吗?顾客只系想买杯嘢饮解下渴,无义务去比你嘲笑同唔尊重,如果连做人嘅基本,尊重他人都唔识嘅,咁我祝你好运。呢间贡茶分店亦唔会再帮衬。无谓买杯嘢饮都要不被尊重。
呢间贡茶分店亦唔会再帮衬。无谓买杯嘢饮都要不被尊重。
外卖自取