2023-08-31
环境:🪩睇到门口好多人排队,于是都排埋一份,应该系好食先会咁多人,不过等侯既时间都好快,一阵间就到我,幸好今日无咩做,入到去有人带位,环境好简洁干净,坐位前都有食法教学同调味料提供🤭🤭传统石烧:🪩款式较多,对极上原条厚切牛舌芯较为有兴趣,平时成日都食牛,今次试下呢款牛舌芯,好爽口有弹性,肉味好浓郁,系好食到停唔到口🤭🤭🪭我再追加一份鸡肉串,鸡肉烧得好香,试面仲特别加了调味,增加原有风味,好抵食🤭🤭🪩日式泡菜汤好好饮,食左咁多肉,都要饮下汤,煲得好饮又新鲜,刚到枱就好热,所以等到暖暖地饮就最岩我🤭🤭🪩仲会跟埋饭,营养十足,有汤又有肉,而且呢度既饭系比足料,叠到好高,饭既质感好滑,用上日本米🤭🤭🪭最后当然唔少得饮返支饮品啦,够晒冻又好饮🤭🤭
传统石烧: 🪩款式较多,对极上原条厚切牛舌芯较为有兴趣,平时成日都食牛,今次试下呢款牛舌芯,好爽口有弹性,肉味好浓郁,系好食到停唔到口🤭🤭
🪭最后当然唔少得饮返支饮品啦,够晒冻又好饮🤭🤭