2010-10-17 111 浏览
今日系星期日 由于屋企人生日 早于2日前就订左位之前曾经同过朋友食过呢间 食2人餐 QUALITY真系唔错于是今次就同屋企人一起来我BOOK系6点半 间RESTAURANT重之前打来CONFIRM BOOKING~OK. 上到去就真系火大知唔知发生咩事啦?就系个2人MEAL有6个MAIN DISH选个度就话得3样野选 其他野都无货个3个WAITERS重要态度真系好差好差我好少会打POST上来 今次真系好嬲!全间RESTAURANT本身MENU得6个MAIN DISH有3样都无 知唔知无咩呢?无牛 无龙虾 无CHICKEN有系有咩呢 有羊有鱼大家都知道羊唔系个个都食,而我屋企人都唔食羊既咁其实成个MENUMAIN DISH只有2样可以食第一样 系SPAGHETTI第二样 系青鱼本身真系好开心想同屋企人庆祝生日点知 大家都DOWN晒重要个3个WAITERS都好无礼貌完全同ANDY LAU讲个句 "今时今日既态度好唔得"一样OK FINE. 无野食. 佢既理由系个FRIDGE壊左.于是D肉类都坏晒我真系好怀疑呢个系唔系真正既原因我睇番上2个POST有人星期六食野又系咩都无你唔好同我讲每个WE
今日系星期日 由于屋企人生日 早于2日前就订左位
之前曾经同过朋友食过呢间 食2人餐 QUALITY真系唔错
于是今次就同屋企人一起来

OK. 上到去就真系火大

知唔知发生咩事啦?
就系个2人MEAL有6个MAIN DISH选
个度就话得3样野选 其他野都无货
个3个WAITERS重要态度真系好差好差
我好少会打POST上来 今次真系好嬲!

有3样都无 知唔知无咩呢?
无牛 无龙虾 无CHICKEN

有系有咩呢 有羊有鱼

大家都知道羊唔系个个都食,而我屋企人都唔食羊既
咁其实成个MENU
MAIN DISH只有2样可以食
第一样 系SPAGHETTI
第二样 系青鱼

本身真系好开心想同屋企人庆祝生日
点知 大家都DOWN晒
重要个3个WAITERS都好无礼貌
完全同ANDY LAU讲个句 "今时今日既态度好唔得"一样

OK FINE. 无野食. 佢既理由系个FRIDGE壊左.
于是D肉类都坏晒
我真系好怀疑呢个系唔系真正既原因

我睇番上2个POST
有人星期六食野又系咩都无

你唔好同我讲每个WEEKEND你个FRIDGE都坏呀?

OK. 你TECHNICAL有PROBLEM无问题
最大问题系D WAITERS态度好差

重要系 当佢CONFIRM BOOKING既时候 无讲过呢样无得食个样无得食WOR

如你所讲 系琴晚个FRIDGE坏左 请问系唔系应该系CONFIRM BOOKING既时候讲比我听啦?
重要系咁重要 屋企人生日既日子 令佢地唔开心
我真系好唔明点解呢间店舖咩态度
系连句真心既SORRY都无

我本身都系好讲道理既人
我地见样样都无
重叫个WAITER入KITCHEN睇下有无咩MAIN DISH系可以FIT落去个MENU度
但我觉得根本系佢地唔想做生意咁
我觉得连一间最普通既茶餐厅既常餐都多选择过你既时候
而你连通知都唔通知下容人既情况下 真系接受唔到

好彩个时好早去
之后即刻走左去LA BONS食
好彩重有位未FULL
如果唔系就会令屋企人好失望.......

大家睇完呢篇之后
如果真系好想食 麻烦你打去个度问一句
今日个雪柜有无坏 系唔系有D咩无货
先好去呀
我唔系话个度既食物唔好食
而系真系态度好差 好唔合理!!

个3个WAITERS就话个经理唔系度
经理 如果你系睇到呢个POST既
请你好好教一教D WAITERS应该以咩态度去SERVE人客
我相信一间好既RESTAURANT
食物当然系重要 但态度都好重要

希望各位谂清楚问清楚系唔系有野食先好去!

我本身都钟意食呢度既食物 而家 我都唔知重试唔试好
太失望....