2022-05-28
2006 浏览
第一次想写食评,唔系因为啲嘢食好好,系因为侍应服务态度实在太差🙁首先嘢食方面系不过不失,鸡肉系ok嘅,但系牛肉同猪肉都系偏“鞋”,配菜都系一般打边炉会有嘅嘢食,冇咩特别嘢饮我哋就冇加$30-$40嘅酒放题,因为自己同朋友都系唔系好饮酒,餐厅会一人送一支樽装茶,都系冇特别当晚最大问题系,当我同朋友仲食紧嘅时候,有个紥马尾嘅男侍应突然走埋嚟话:「用餐时候已到,需要离开。」我哋2个即时嘅反应都系心谂:吓,仲食紧㖞…跟住望吓个时间,佢真系冇多冇少90分钟就准时叫你走😓 咁我哋已经即刻去攞埋雪糕谂住快快趣食埋就走,点知我哋一路食个侍应就一路望实我哋,仲要每隔5分钟就行过嚟用好冇礼貌嘅态度话:「已经过咗用餐时间5分钟,请尽快离开。」/「已经过咗用餐时间10分钟,请离开。」😰 到依度,我同朋友都已经唔想再食,所以起身走咗其实我哋都明白系有时间限制,不过咁不近人情嘅侍应就真系第一次见😓 因为我箍紧牙嘅关系,所以我食嘢真系会慢啲,所以如果过咗用餐时间真系要讲声唔好意思。不过亦都想讲:当时个时间已经系9:40,周围亦都有好多吉枱,佢哋都冇下场要赶,真系唔明有咪有必要一定要客人准时走?即使多人如寿司郎,都未
其实我哋都明白系有时间限制,不过咁不近人情嘅侍应就真系第一次见😓 因为我箍紧牙嘅关系,所以我食嘢真系会慢啲,所以如果过咗用餐时间真系要讲声唔好意思。不过亦都想讲:当时个时间已经系9:40,周围亦都有好多吉枱,佢哋都冇下场要赶,真系唔明有咪有必要一定要客人准时走?即使多人如寿司郎,都未试过一食够一个钟就赶人走,仲要系用咁嘅态度😓
未试过食放题食到咁嬲咁走,一定冇下次